Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Naailessen 

1. Locatie 

De naailessen van Atelier@39 worden gegeven op het volgende adres: 

Draailier 39 

3766 EP Soest 

2. Starten met het volgen van naailes 

Via de mail of de telefoon kun je je als cursist opgeven voor naailes bij Atelier@39. Dit is voor een vaste dag en tijd en maandelijks instromen is mogelijk. De lessen worden wekelijks gegeven of om de week. 

3. Betalen van lesgeld 

Het lesgeld moet voor de start van de nieuwe maand betaald zijn. Het is ook mogelijk om meerdere maanden vooruit te betalen. 

Tijdens de schoolvakanties wordt er geen les gegeven en dan hoeft er ook geen lesgeld te worden betaald. 

4. Afmelden en inhalen 

Als je een les niet kan, mag je de les inhalen tijdens een van de andere lessen, mits je minimaal 24 uur van tevoren afzegt. We overleggen op welk tijdstip er nog plek is om de les in te halen. 

Als de gemiste les binnen twee maanden niet is ingehaald, komt deze te vervallen. Wanneer je op tijd afzegt, is de kans groter dat een andere cursist op jouw plek kan komen. Probeer dus solidair te zijn en maak het elkaar makkelijker door je tijdig af te melden. Voor de naailessen geldt een opzegtermijn van één maand. 

Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk. 

5. Beëindigen van het volgen van naailes 

Het opzeggen van de naailessen geef je aan vóór het ingaan van de nieuwe kalendermaand. De opzegtermijn gaat de eerstvolgende kalendermaand in.  

6. Aansprakelijkheid 

Het is mogelijk om een eigen naaimachine mee te nemen naar de naailes. Zowel vervoer als gebruik van de eigen naaimachine is op eigen risico. 

Atelier@39 is niet aansprakelijk voor lichamelijke en/of materiële schade als gevolg van het gebruik van middelen en/of de accommodatie, die door Atelier@39 ter beschikking wordt gesteld, tijdens het volgen van de naailessen. 

Schade door toedoen van cursist aan eigendommen van Atelier@39 of de accommodatie, kan op de cursist verhaald worden. 

Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen.