Naailessen voor volwassenen

Heb je weinig of geen ervaring met de naaimachine en wil je graag de basiskennis op doen om bijvoorbeeld kleding voor jezelf of voor je kinderen te maken? Of wil je graag originele (kraam)cadeautjes kunnen maken met je eigen stoffen en patronen? Het is super leuk om te doen en je zult merken dat je er al snel handigheid in zult krijgen. Ook als je al meer ervaring hebt en graag meer kennis op wilt doen of gewoon een ochtend of avond met kleding maken bezig wilt zijn, ben je van harte welkom. Meld je dan nu aan voor de naailessen.

De lessen worden gegeven in kleine groepjes. Zo is er genoeg tijd en ruimte om iedereen te begeleiden. Je werkt aan je eigen project en in je eigen tempo.

In het atelier zijn 3 naaimachines beschikbaar, maar als je op je eigen machine wilt leren naaien kun je die uiteraard meenemen naar de les. Stof, garen en andere materialen voor je werkstuk neem je zelf mee. Scharen, spelden, patroonpapier, naai-patronen en andere basisgereedschappen zijn aanwezig voor algemeen gebruik.

Wanneer is er les?

Je kunt de lessen wekelijks of om de week volgen. Elke naailes duurt 2 uur. Ik geef les op dinsdagochtend van 09.00-11.00 uur en op woensdagavond van 19.00-21.00 uur. Voor meer informatie of voor het aanmelden voor de naailessen stuur dan een e-mail naar atelier-39@outlook.com

Wat zijn de prijzen?

Een losse les € 17,50 (2 uur)

Een pakket van 4 lessen € 55,- (1 les per week/6 weken geldig)

Een pakket van 2 lessen € 27,50 (1 les per 2 weken/4 weken geldig)

Ben je een keer verhinderd, geen probleem. Als je je minimaal 24 uur van te voren afmeldt, schuift deze les binnen de periode van het gekozen pakket een week door, anders vervalt deze les.